Taurus Gemini Partners For Life, Katresnan utawa Sengit, Kompatibilitas lan Jinis

Taurus / Gemini Love Compatibility 

Apa singse loro pratandha zodiak tegese ing hubungan kanggo kompatibilitas sing? Bakal padha bisa nyambung ing kabeh tingkat? Apa dheweke bakal berjuang golek papan sing padha? Ing artikel iki, kita njupuk dipikir ing dhuwur lan ngisor saka sesambetan Taurus / Gemini.  

 

Ringkesan Taurus 

Taurus (21 April - 21 Mei) iku kanca fun everyone wis ing dhaptar kontak. padha'bakal teka nalika dibutuhake apa wae sing dibutuhake. Kaya sing simbol zodiak saka bantheng, thei bisa njupuk tanggung jawab or bisa mbantu push proyek tjam kanggo pungkasan minangka bagéan saka tim. Yen ana'sa party, iku's banget kamungkinan sing Taurus bakal ana prewangan peparingé. padha're menehi wong sing seneng enggo bareng karo sing gedhe-gedhe tresna. Amarga padha mrentah dening planet Venus padha ngerti bab utawa loro bab katresnan.  

Ringkesan Gemini 

Gemini (21 Mei - 21 Juni) iku simbol saka kembar lan dikuwasani dening Mercury. Sing lair ing tandha unsur udara iki asring wicara lan sosial. Dheweke seneng diwenehi informasi babagan donya ing saubengé. Gemini uga optimistis, pinter, lan tujuane. padha're pemikir ing carane padha pendekatan iku, nimbang Pros lan cons sadurunge cepet-cepet mlebu. Iki bisa uga amarga dheweke'maneh tandha kembar lan duwe loro panemu padha kudu Urut metu. 

 

Hubungan Taurus / Gemini  

Ing Taurus/hubungan Gemini, iku's ora bukti ing kawitan yen padha're kompatibel utawa ora, minangka pribadine beda banget. Taurus kepengin dadi romance lan wooed, lan Gemini ikuora 't siap kanggo sing ing wiwitan. Gemini bisa dadi indecisive nanging, when wektu teka, padha'bakal nemokake rasa seneng minangka pasangan. 

Atribut Positif ing a Hubungan Taurus / Gemini  

Ana akeh sing Taurus/Gemini pasangan bisa sinau saka siji liyane, lan piwulang lan sinau bebarengan iki mbantu kanggo nguatake ikatan. Loro-lorone pengin nglindhungi pasangan, nanging Taurus bisa dadi clingy banget. Their perlu kanggo stabilitas bisa konflik karo Gemini perlu kanggo sawetara papan pribadi lan kamardikan.  Yen they'maneh bisa kompromi lan tetep up komunikasi sing konsisten kanggo njaga papan sing dibutuhake lan dikarepake, dheweke bakal apik. 

Pasangan Ngobrol, Kopi
Yen padha komunikasi kanthi bener, hubungan Taurus / Gemini bakal seneng lan sukses.

Gemini ndadekke energi kanggo sesambetan sing bisa sijine eseman ing pasuryan partner kang. Padha bisa nengsemake lan lucu sing ndadekke bungah kanggo wong loro. Taurus, ing sisih liya, bisa nulungi katresnane alon mudhun saka sibuk uripegaya. Loro-lorone kerja keras lan ngupayakake sukses, sing penting kanggo njaga gaya urip merek lan barang sing larang. kang padha karep. But Gemini bisa kelangan trek kalem mudhun kanggo seneng liyane urip and Taurus bisa ngelingake wong-wong mau ing Nilai saka njupuk care saka piyambak karo getaways utawa sore romantis. 

Taurus bakal njupuk wektu kanggo menyang amben karo partner Gemini sing, kang oraora 't cocog energi sing.  Nanging, they ngerti sing Roman, katresnan lan tresno bakal tombol kanggo Geminisanajan padha luwih cepet pindhah menyang langkah iki ing sesambetan. Iki bakal dadi area kompromi sing kudu mbukak kanggo nyoba perkara anyar lan bisa cocog karo tingkat energi., nalika liyane kudu latihan sabar kanggo nemu positif ing passion alon lan mantep. 

Kompatibilitas katresnan iki wing 't dadi cepet lan cepet-naleni, nanging both pratandha ngormati hubungan lan bakal bisa bebarengan supaya tuwuh lan dadi harmonis. Nalika padha golek imbangan antarane clingy lan sawijining, padha'bakal nduduhake apa tegese katresnan liwat peparingé katresnan lan akeh tampilan affectionate ing umum. 

Pasangan, Gandeng Tangan
Nalika katresnan blossoms Taurus lan Gemini bakal nuduhake liwat peparingé lan tampilan umum tresno

Atribut Negatif ing a Hubungan Taurus / Gemini 

Bentenipun antarane loro pratandha iki duweni potensi kanggo mengaruhi hubungan sing negatif. katresnan Taurus kanggo tresno lan seduction punikaora 't ing bab pisanan sing Gemini wis ing atine nalika considering sesambetan. Nanging, padha'maneh digambar kanggo Intelligence lan banyolan. Loro-lorone duwe kemampuan kanggo nyukupi kabutuhan liyane, nanging bisa uga ora langsung weruh. Dheweke pengin ndeleng mitra sing bakal migunani kanggo dheweke, aLan padha ora siap kanggo appreciate apa liyane wis kurban. 

Kapribaden uga bisa negatif ing kompatibilitas katresnan iki. Taurus bisa clingy lan bisa ngrasa yen kekasihe adoh lan ora nuduhake kapentingan sing padha. Iki bisa nyurung Gemini luwih adoh. Wong sing lair ing tandha Gemini iku alamiah metu lan bisa uga katon flirt karo wong liya, lan this jenis misunderstanding clan bakal ngrusak masa depane. Loro-lorone minangka komunikator sing apik lan kudu ngomong babagan keprihatinan supaya ikatane tetep kuwat. 

Taurus uga pengin stabilitas ing uripe, lan Gemini bisa uga ora bisa nyukupi kabutuhan kasebut. Siji bab, padhaora 't apik ing pancasan lan bakal mutusaké sethitik liyane impulsively saka Taurus kaya. Kajaba iku, Taurus paling apik yen ana rutinitas, lan bisa nyuda energi lan kabutuhan pasangan kanggo macem-macem. Loro-lorone angel-digunakake, nanging padha duwe gaya karya beda sing bisa uga ora nyambung. Atambahan, Taurus bisa uga siap kanggo manggon lan miwiti kulawarga luwih cepet saka Gemini, lan diskusi iki duweni potensi kanggo narik wong loro. 

kesimpulan 

Nalika nerangake kompatibilitas, loro pratandha iki bisa dadi kanca gedhe, nanging Roman njupuk sethitik liyane karya. Alat sing paling kuat sing kudu ditindakake loro kasebut supaya bisa sukses hubungan romantis yaiku kemampuan kanggo komunikasi. Iki bisa uga luwih saka Gemini forte, nanging Taurus bisa sabar cukup kanggo mantunaken masalah ingkang guyub ing sawetara masalah. 

Iki loro duwe pendekatan beda, gaya, pribadine, lan pangarepan sing bisa nggawe utawa break sesambetan. Ngerti saben liyane bakal mbusak sawetara saka roadblocks sing bisa nyandhet dawa-potensial istilah. Loro-lorone kudu bisa menehi lan njupuk kanggo duwe rasa seneng minangka individu uga pasangan. Nalika ana katresnan lan pangerten antarane wong-wong mau, ana kamungkinan kuwat kanggo kompatibilitas. 

Ninggalake Komentar