Tandha Kardinal

Kualitas Astrologi: Kardinal

Ana macem-macem klompok utawa kelas sing ana wong nalika nerangake Astrologi. Ing Sun lan Tandha rembulan, ing unsur, planet, omah, lan ana sawetara liyane. Artikel iki arep fokus ing salah siji saka Quality: tandha Cardinal.

Bebarengan karo Kualitas Kardinal, loro Kualitas liyane yaiku Telpon lan Mutable. Awit ana telu kuwalitas, ana papat tandha ing saben. Kualitas kasebut menehi sawetara wawasan babagan carane pratandha nindakake macem-macem perkara, saka ngendi dheweke entuk motivasi, lan sepira dhuwure tingkat motivasi kasebut.

Tandha Kardinal

Apa Tandha Kardinal?

Papat pratandha Kardinal yaiku Cancer, Capricorn, Aries, lan Libra.

Apa sing Mbedakake Tandha Kardinal Saka Liyane?

Tandha kardinal cukup menarik amarga saben tandha tandha wiwitan musim anyar. Papat pratandha. Sekawan Mangsa. Tandha-tandha iki, umume, minangka pemain sing kuwat sing ngobong dalane dhewe lan ora bisa dicekel maneh lan isih bisa pas wektune. Padha ambisius, antusias, lan kebak urip.

Mangsa, Spring, Summer, Winter, Autumn, Autumn
Saben papat tandha Kardinal diwiwiti ing wiwitan musim anyar.

Nalika wong-wong iki bisa uga bisa tekan ing wektu sing tepat, kadhangkala bisa uga duwe masalah kanggo ngrampungake proyek. Dheweke ora duwe masalah kanggo miwiti, nanging ngrampungake samubarang bisa uga butuh sawetara wektu utawa ora kedadeyan. Kadhangkala, tandha-tandha Kardinal bakal miwiti proyek lan banjur ngliwati pungkasane menyang wong sing bakal ngrampungake. Malah ana wektu sing ora pengin dadi bagian saka proyek kasebut lan mung ndeleng klompok sing berjuang kanggo njaluk proyek kasebut; padha nulungi dheweke banjur njaluk ngapura.  

Tandha-tandha iki uga banget semangat. Ora ketompo apa sing kedadeyan. Hubungan, kekancan, proyek anyar, wong sing butuh bantuan. Dheweke pengin dadi ing tengah-tengah garis ngarep supaya bisa nindakake sing paling apik lan mimpin wong liya kanggo nindakake sing padha.

Tansah pengin soko anyar bisa nggawe tandha Kardinal tenan impulse, nanging uga ndadekake wong gedhe ing adaptasi kanggo panggonan anyar, wektu, lan setelan. Dheweke pancen wani lan darmabakti supaya bisa nggawe wong sing sampeyan ora pengin nyoba.  

Aries (21 Maret nganti 19 April)

Aries iku pisanan saka papat tandha Kardinal uga Zodiak pisanan. Mangkono, iku disambungake menyang Spring (sebagéyan amarga saka carane cedhak sawetara Aries lair kanggo Spring Equinox). Aries ing unsur saka Fire lan Mrentah dening Mars. Wong sing lair ing sangisore tandha iki kuwat lan bebas semangat nanging kadhangkala bisa nyebabake masalah.  

Aries
Simbol Aries

Wong-wong iki duwe energi sing bisa nggawe dheweke kepengin ngrampungake kanthi cepet supaya bisa nerusake proyek sabanjure. Iku ora padha kang ora sabar kaya pratandha liyane bisa mikir, Aries mung ndeleng iku efisien. Nalika marang ngulandara anyar padha bisa koyone mumbul karo kasenengan miwiti soko anyar.

Kanker (21 Juni nganti 22 Juli)

The Cancer Zodiak nandhani awal musim panas lan ana ing sangisore unsur Water nalika dikuwasani dening Wulan. Kanker seneng banget metu saka zona nyaman lan kadhangkala bisa entuk tandha-tandha liyane. Kardinal lan Banyu sing kerja bareng minangka pertandhingan sing kuat amarga ndadekake wong emosi amarga dheweke dhewe emosi dheweke ngerti carane emosi marang wong liya.  

Cancer
Wong kanker sing munggah pangkat cenderung katon rata-rata lan normal.

Emosi iki biasane sing nyebabake Kanker ing tumindak nanging bisa uga mimpin wong-wong mau ing utawa kanggo motif. Sanadyan kaya Kanker pancen licik, kadhangkala uga bisa dadi sensitif banget.     

Libra (23 September nganti 22 Oktober)

Libra dikuwasani dening Venus, ana ing sangisore unsur Air, lan iku ing wiwitan Autumn. Libra minangka sumber ide anyar, kreatifitas, lan keseimbangan sing kuat. Amarga saka gagasan lan kreatifitas iki, Libra apik ing sosialisasi lan bisa mbantu macem-macem klompok wong teka ing tengah utawa kompromi.

Libra
Tandha Libra sing munggah cenderung luwih rahasia tinimbang wong sing duwe tandha srengenge Libra.

Libra beda karo Aries amarga nalika miwiti proyek, dheweke bakal cepet-cepet nyambut gawe. Dheweke ora miwiti proyek lan ngrampungake dina sabanjure. Dheweke nindakake kanthi alon supaya bisa ngerti apa sing dideleng lan carane ndandani utawa ngrampungake.      

 

Capricorn (22 Desember nganti 19 Januari)  

Capricorn dikuwasani dening Saturnus lan ana ing sangisore Unsur bumi; padha wiwitan Winter. Wong-wong iki stabil lan tujuane luwih praktis tinimbang tandha-tandha Kardinal liyane. Yen dheweke duwe tujuan sing ora paling praktis, mula biasane rampung ing akhir minggu amarga dheweke mandheg nalika ndeleng dheweke ora bisa nindakake utawa amarga bisa ditindakake lan ditindakake. .

Capricorn
Wong sing munggah Capricorn cenderung fokus ing karir lan kulawarga.

Capricorns duwe bakat alami kanggo dadi panguwasa lan nuduhake carane nggayuh prestasi kasebut ing klompok utawa dhewe. Dheweke duwe tekad kanggo nggayuh posisi panguwasa kasebut sanajan dheweke ngerti yen butuh wektu sing suwe. Tekad dheweke malah bisa dideleng minangka jinis wangkal. Wong-wong mau diatur, ora pilih-pilih kanthi rincian, efisien, nanging kadhangkala bisa uga ora ngapura.

kesimpulan

Wong sing duwe tandha Kardinal minangka pimpinan kreatif sing seneng nulungi wong liya kanggo nggayuh tujuane kaya sing dikarepake. Dheweke pinter golek cara anyar kanggo ngatasi masalah sing beda-beda lan bisa uga mbantu wong liya nggawe ide anyar. Padha kaya latar anyar sing bisa menehi dicokot saka tantangan.    

Ninggalake Komentar