Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Tanggal efektif: Januari 08, 2019

ZodiacSigns.com ("kita", "kita", utawa "kita") ngoperasikake https://www.zodiacsigns101.com/ situs web ("Layanan").

Kaca iki ngandhani sampeyan babagan kabijakan babagan pengumpulan, panggunaan, lan pambocoran data pribadhi nalika sampeyan nggunakake Layanan lan pilihan sing wis ana gandhengane karo data kasebut. Kebijakan Privasi kita kanggo ZodiacSigns101.com adhedhasar Situs web Cithakan Kebijakan Privasi Gratis.

Kita nggunakake data sampeyan kanggo nyedhiyakake lan nambah Layanan. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan setuju kanggo ngumpulake lan nggunakake informasi miturut kabijakan iki. Kajaba ditetepake ing Kebijakan Privasi iki, istilah sing digunakake ing Kebijakan Privasi iki nduweni teges sing padha karo Katentuan lan Ketentuan kita, bisa diakses saka https://www.zodiacsigns101.com/

Informasi Koleksi lan Panggunaan

Kita ngumpulake macem-macem jinis informasi kanggo macem-macem tujuan kanggo nyedhiyakake lan nambah Service kita marang sampeyan.

Jinis Data Diklumpukake

Data pribadi

Nalika nggunakake Layanan, sampeyan bisa uga njaluk sampeyan menehi informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi sing bisa digunakake kanggo ngubungi utawa ngidentifikasi sampeyan ("Data Pribadi"). Secara pribadi, informasi sing bisa diidentifikasi bisa uga kalebu, nanging ora winates kanggo:

  • Alamat email
  • Cookie lan Data Pangguna

Data Pangguna

Kita uga bisa nglumpukake informasi babagan cara diakses lan digunakake Layanan ("Data Panggunaan"). Data Panggunaan iki bisa uga ngemot informasi kayata alamat Protokol Internet komputer (kayata alamat IP), jinis browser, versi browser, kaca Layanan sing sampeyan kunjungi, wektu lan tanggal kunjungan, wektu sing digunakake ing kaca kasebut, unik pengenal piranti lan data diagnostik liyane.

Data Pelacakan & Cookie

Kita nggunakake cookie lan teknologi pelacakan sing padha kanggo trek kegiatan ing Layanan kita lan informasi tartamtu.

Cookie yaiku file kanthi jumlah data cilik sing kalebu pangenalan unik anonim. Cookie dikirim menyang browser saka situs web lan disimpen ing piranti sampeyan. Teknologi nelusuri uga digunakake yaiku beacon, tags, lan skrip kanggo ngumpulake lan nglacak informasi lan kanggo nambah lan nganalisis Layanan kita.

Sampeyan bisa nglatih browser kanggo nolak kabeh cookie utawa kanggo nunjukake yen cookie dikirim. Nanging, yen sampeyan ora setuju karo cookie, sampeyan ora bisa nggunakake sawetara Service.

Conto Cookies sing digunakake:

  • Cookie Sesi. Kita nggunakake Cookie Sesi kanggo ngoperasikake Layanan kita.
  • Cookie Keutuhan. Kita nggunakake Cookie Keprigelan kanggo ngeling-eling preferensi lan macem-macem setelan.
  • Cookie Keamanan. Kita nggunakake Keamanan Cookies kanggo tujuan keamanan.

Nggunakake Data

ZodiacSigns.com nggunakake data sing diklumpukake kanggo macem-macem tujuan:

  • Kanggo nyedhiyakake lan njaga Service
  • Kanggo ngabari sampeyan babagan owahan Layanan kita
  • Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif Layanan kita nalika sampeyan milih nglakoni
  • Kanggo nyedhiyakake customer care lan dhukungan
  • Kanggo nyedhiyakake analisis utawa informasi penting supaya bisa nambah Layanan
  • Kanggo ngawasi panggunaan Layanan kasebut
  • Kanggo ndeteksi, nyegah lan alamat masalah teknis

Transfer Data

Informasi sampeyan, kalebu Data Peribadi, bisa ditransfer menyang - lan dikelola ing komputer sing ana ing luar negara, provinsi, negara utawa yurisdiksi pamaréntahan liyane ing ngendi hukum proteksi data bisa beda-beda tinimbang sing saka jurisdiksi.

Yen sampeyan dumunung ing njaban Amérika Sarékat lan milih kanggo nyedhiyani informasi, sumur mangerteni manawa kita ngirim data, kalebu Data Pribadi, menyang Amerika Serikat lan proses ing kono.

Panjenengan idin kanggo Kebijakan Privasi iki banjur ditundha informasi sampeyan minangka persetujuan kanggo transfer kasebut.

ZodiacSigns.com bakal njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo mesthekake yen data sampeyan dianggep kanthi aman lan selaras karo Kebijakan Privasi iki lan ora ana transfer Data Pribadi sampeyan bakal ditindakake menyang organisasi utawa negara kajaba ana kontrol sing nyukupi kalebu keamanan. data lan informasi pribadhi liyane.

Pambocoran Data

Keperluan Hukum

ZodiacSigns.com bisa mbukak Data Pribadi sampeyan kanthi yakin yen tumindak kasebut perlu kanggo:

  • Kanggo tundhuk karo kewajiban hukum
  • Kanggo nglindhungi lan mbela hak utawa properti ZodiacSigns.com
  • Kanggo nyegah utawa neliti kesalahane sing bisa nyambung karo Service
  • Kanggo njaga keamanan pribadi pangguna Layanan utawa umum
  • Kanggo nglindhungi hukuman liga

Keamanan Data

Keamanan data sampeyan penting kanggo kita, nanging elinga yen ora ana cara panularan liwat Internet, utawa metode panyimpenan elektronik kanthi aman kanggo 100. Nalika kita usaha nggunakake sarana sing bisa ditampa kanthi komersil kanggo nglindhungi Data Pribadi, kita ora bisa njamin keamanan mutlak.

Layanan panyedhiya

Kita bisa uga makaryakke perusahaan lan individu pihak katelu kanggo nggampangake Layanan kita ("Penyedia Layanan"), kanggo nyedhiyakake Layanan kanggo pihak kita, nindakake layanan sing gegandhengan karo Layanan, utawa mbantu kita nganalisis cara Layanan kita digunakake.

Pihak katelu iki nduweni akses menyang Data Pribadi sampeyan mung kanggo nglakoni tugas kasebut kanggo pihak kita lan kudu ngetrapake utawa nggunakake aplikasi kasebut kanggo maksud apa wae.

Analytics

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo ngawasi lan nganalisis panggunaan Layanan kita.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics minangka layanan analytics web sing ditawakake Google sing nglacak lan nglaporake lalu lintas situs web. Google nggunakake data sing diklumpukake kanggo nglacak lan ngawasi panggunaan Layanan kita. Data iki dienggo bareng karo layanan Google liyane. Google bisa nggunakake data sing diklumpukake kanggo kontekstualisasi lan nggawe pribadhi iklan saka jaringan iklan dhewe. Sampeyan bisa milih metu saka nggawe aktivitas ing Layanan kasedhiya kanggo Google Analytics kanthi nginstal Google Analytics opt-out browser add-on. Add-on nyegah JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js, lan dc.js) saka nuduhake informasi karo Google Analytics babagan aktivitas kunjungan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Google, bukak web Privasi & Ketentuan Google kaca: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Pranala menyang Liyane Situs

Layanan kita bisa uga ngemot link menyang situs liya sing ora dioperasikake karo kita. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs pihak katelu. Sampeyan menehi saran supaya sampeyan mriksa maneh Kebijakan Privasi ing saben situs sing dikunjungi.

Kita ora ngontrol lan ora nanggung tanggung jawab kanggo konten, kabijakan privasi utawa praktik ing situs utawa layanan pihak katelu.

Kebijakan Anak

Layanan kita ora ngandhani sapa wae ing jaman 18 ("Anak").

Kita ora sengaja ngumpulake informasi sing identitas pribadi saka sapa waé ing umur 18. Yen sampeyan dadi wong tuwa utawa wali lan sampeyan wis weruh yen Anak sampeyan wis nyedhiyani data pribadi, hubungi kita. Yen kita dadi weruh yen kita wis nglumpukake Data Pribadi saka bocah-bocah tanpa verifikasi persetujuan parental, kita njupuk langkah kanggo mbusak informasi kasebut saka server kita.

Owahan Kanggo Kebijakan Privasi Iki

Kita bisa nganyarake Kebijakan Privasi kita saka wektu kanggo wektu. Kita bakal ngandhani manawa ana owah-owahan kanthi ngeposake Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki.

Kita bakal ngandhani sampeyan liwat email lan / utawa kabar penting ing Layanan kita, sadurunge owah-owahan dadi efektif lan nganyari "tanggal efektif" ing ndhuwur Kebijakan Privasi iki.

Sampeyan disaranake kanggo maneh Kebijakan Privasi iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Owah-owahan kanggo Kebijakan Privasi iki efektif nalika lagi dikirim ing kaca iki.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kami: